https://www.google.com/adsense/new/u/1/pub-7729647776385016/payments/verification

جورجينا رزق مبتكبرش أبداً..

كتب : كمال حجاج

معقول دي جورجينا رزق، هي مبتكبرش أبداً.. لسه جميلة وزى القمر.. دي بعض تعليقات متابعي السوشيال ميديا، بمجرد إذاعة برومو حلقة الفنانة جورجينا رزق هي وزوجها الفنان وليد توفيق في برنامج معكم منى الشاذلي.
جورجينا رزق هي السيدة العربية الوحيدة اللي فازت بلقب ملكة جمال الكون واتعرض عليها تمثل أفلام في هوليود بس هي رفضت وفضلت لبنان.. وعلى مدار حياتها فضلت محتفظة بجمالها الطبيعي ومتأثرتش بعامل السن رغم تخطيها سن ال 70
وفضل السؤال المكرر واللي كل الجماهير بيحاولوا يلاقوله إجابة وهو إزاى هي محتفظة بجمالها لحد دلوقتي.. مين هي جورجينا رزق وإيه سبب جمالها المستمر ومين هو زوجها الأول وسبب تسميته الأمير الأحمر، ومين هو زوجها التاني المطرب المصري الشهير ..
اظهر المزيد

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى